Kennel Happy Lapp

Tarantino Mia Wallace du pays des Mille Lacs

Kender i nogen som kan give Vega et godt liv skriv til  Jeanette 

UDGÅR AF AVL – PÅVIST KATARAKT
Tarantino Mia Wallace du pays des Mille Lacs (Vega) – import fra Frankrig udgår af avl med påvist Katarakt (grå stær) på begge øjne.
Det er med vemod og blandet følelser, at vi må meddele, at Vega desværre af sundhedsmæssige årsager ikke kan indgå i avl. Vega er blevet grundigt undersøgt af Tommy Hardon & Jens Knudsen – førende speciallæger i øjenlysning af hunde. Begge dyrlæger er ikke i tvivl om, at Vega har katarakt (grå stær) på begge øjne.
Vega er import fra Frankrig fra Elevage du pays des Mille Lacs – ejet i fællesskab med Kennel Happy Lapp.
🐾VEGA PÅ 16 MDR. SØGER NY FAMILIE🐾
Vega søger familie med stabile forhold, evt. med større børn. Ikke små børn.
Vega’s syn er på nuværende tidspunkt godt – men det kan ændre sig. Den familie vi søger skal have stabile og trygge rammer – og gerne i et hjem, hvor hun ikke skal være alt for meget alene hjemme eller har en anden rolig og evt. ældre hund, kan det også være en mulighed. Det skal være et sted, hvor hun har mulighed for at være uden for så ofte som muligt.
Læs mere om Vega på vores hjemmeside www.beaivilapp.dk under “Vores hunde”.
Er du/I den familie vi søger – eller kender nogen, som er interesseret i at give Vega et dejlig hundeliv kontakt os venligst for yderligere information på email: beaivilapp@mail.dk eller på
mobil: 4062 8954, hvor du/I skriver lidt om jer selv, og hvad I kan tilbyde Vega. Vi forbeholder os retten til at udvælge den helt rigtige familie til Vega i de henvendelser vi får.

Quick Links

Finsk Lapphund

Hvalpekøb

Hanner til Udlån

Udstationering

Kategorier

h

Nyheder

Kontakt os

Mobil: +45 6096 2020
Mobil: +45 4230 0864
Mail: kennel@happylapp.dk

Besøg os

Asnæs Skovvej 27
4400 Kalundborg

Hvalpekøb

Hvilke tanker i gør jer kan bero på mange ting , det kan være impulsivt fordi naboen har anskaffet en hund , vi håber det et velovervejet valg og vil derfor spørge jer om nogle ting som f.eks familie sammensætning , hvorfor i skal have hund, og hvilke omgivelser den vil få, kun for at give den bedste rådgivning.

Bliv Udstationeringsvært

Mange hvalpekøbere har spørgsmål til hvad udstationering er. Det virker, som om mange mennesker godt kunne tænke sig at have en hund på denne måde, men er bekymret over, om opdrætteren når som helst kan kræve hunden tilbage, fordi opdrætteren stadig ejer hunden.

Translate »
Share This