Hvalpekøb

Siden du sidder og læser dette har du sikkert i tankerne at du og måske din familie, tænker på at anskaffe en hund eller en hund yderligere.

Hvilke tanker i gør jer kan bero på mange ting , det kan også være impulsivt fordi naboen har anskaffet en hund , vi håber det et velovervejet valg og vil derfor spørge jeg om nogen ting som f.eks familie sammensætning , hvorfor i skal have hund , og hvilke omgivelser den vil få ,kun for at give den bedste rådgivning. Måske er der nogen der har anbefalet os eller , du har selv fundet os via hvalpeliste hos DKK ,for selvfølgelig er vi medlem af DKK og følger deres forskrifter .

Er det en Finsk Lapphund du ønsker er du allerede godt på vej når du læser dette . Så er der tanken om det skal være en han eller tæve , skal det være en familiehund , måske har du i tankerne at der skal ydes noget sammen med hunden f.eks agility eller anden sport eller har du udstilling for øje , alt sammen for samtidig at dele hunden med familien. Her kan vi kun sige at Finsk Lapphund er et godt valg da den er så meget allround , at vi vil sige den bliver til det du gør den til. Finsk Lapphund er robust ,lærenem og kærlig . Hvis du kontakter os med køb for øje ,vil vi gøre alt for at du får den hund der passer til dig og du er meget velkommen til at besøge hvalpene flere gange .Vi foretager hvalpetest i deres 7. leve uge hvori indgår emner som legelyst og social opførsel. Ud fra denne test og dine forudsætninger mener vi ,at kunne hjælpe dig til at få den rigtige hvalp med hjem.

Hvalpene har så i deres 8 uger fra fødsel i vores eget hjem fået så meget omsorg fra deres mor og hjælp fra os , at du trygt kan tage hvalpen med og vi trygt kan aflevere den til dig. I de 8 uger der er gået har hvalpene fået ormekure , vænnet dem til fuldfoder , blevet id-mærket med chip og i det hele taget blevet socialiseret med mennesker som en god start i livet.

Når du nu har bestemt dig vil du få en købsaftale der er udfærdiget af DKK , efterfølgende kommer så en stambog og anbefalinger om fodring af netop din hund.

Til sidst er der bare at nævne at i efterfølgende altid er velkomne til at ringe eller skrive for spørgsmål som uvilkårligt dukker op.

Hvis det er spørgsmål om f.eks træning kan Carsten, som har trænet og konkurreret mere end 20 år i Dansk Poltihundeforening svare på det meste.

Er det udstilling eller ”alt om hunden” har Lykke mange svar i ærmet . Vi søger en gang i mellem at vi kan få vores hunde ud som udstationshunde, da vi desværre ikke kan have alle hundene herhjemme ,så skriv eller ring til os og lad os for en snak

Lykke & Carsten Sørensen kennel@happylapp.dk Mobil +45 6096 2020 Mobil +4542300864

Vi får alle vores hvalpe tjekket hos KynoRehab inden de flytter
https://www.facebook.com/kynorehabkalundborg/?ref=page_internal

Quick Links

Finsk Lapphund

Hvalpekøb

Hanner til Udlån

Udstationering

Kontakt os

Mobil: +45 6096 2020
Mobil: +45 4230 0864
Mail: kennel@happylapp.dk

Besøg os

Asnæs Skovvej 27
4400 Kalundborg

Translate »
Share This