Kennel Happy Lapp

Cookie & Privatlivspolitik

Kennel Happy Lapp

Privatlivspolitik

COOKIE- OG PRIVATLIVSPOLITIK HOS KENNEL HAPPY LAPP

Introduktion
N√•r du bes√łger vores website bliver der indsamlet oplysninger om dig, som bliver brugt til at tilpasse og forbedre vores indhold og til at skabe mere v√¶rdi hos de annoncer, der vises p√• siden. Hvis du ikke √łnsker, at der bliver indsamlet oplysninger om dig, b√łr du slette dine cookies og undlade videre brug af hjemmesiden. I de nedenst√•ende afsnit har vi uddybet, hvad det er for informationer, der indsamles, deres form√•l og hvilke tredjeparter, der har adgang til dem.

Cookies
Hjemmesiden anvender “cookies”, som er en tekstfil, der gemmes p√• din computer, mobil el. tilsvarende med form√•let at genkende den, huske indstillinger, udf√łre statistik og m√•lrette annoncer. Cookies kan dog ikke indeholde skadelig kode som fx. virus.
Det er muligt for dig at slette eller blokere for cookies. Det kan du g√łre ved at f√łlge denne vejledning: http://minecookies.org/cookiehandtering
Hvis du f√łlger vejledningen og sletter eller blokerer cookies, s√• vil de annoncer du ser kun blive mindre relevante for dig, mens de vil optr√¶de hyppigere. Du kan samtidig ogs√• risikere, at hjemmesiden ikke fungerer optimalt, samt at der er indhold, som du ikke kan f√• adgang til.

PERSONOPLYSNINGER

Generelt
Personoplysninger er alle former for informationer, som i et eller andet omfang kan henf√łres til dig. N√•r du benytter vores website, s√• indsamler og behandler vi en r√¶kke af s√•danne informationer. Det sker f.eks. ved helt almindelige interaktioner p√• hjemmesiden som fx at du tilmelder dig vores nyhedsbrev, deltager i en konkurrence/unders√łgelse, registrere dig som ny bruger/abonnent eller ved √łvrig brug af services eller k√łb via vores hjemmeside.

Vi indsamler og behandler typisk f√łlgende slags oplysninger: Et unikt ID og tekniske oplysninger om din computer, tablet eller mobiltelefon, dit IP-nummer, geografisk placering, samt hvilke sider du klikker p√•. I det omfang du selv giver eksplicit samtykke og selv indtaster informationerne, behandler vi desuden: Navn, telefonnummer, e-mail, adresse og betalingsoplysninger. Det sker typisk i forbindelse med, at du opretter et login eller ved k√łb p√• siden.

Sikkerhed
Vi behandler dine personoplysninger sikkert og fortroligt i overensstemmelse med gældende lovgivning, herunder persondataforordningen og databeskyttelsesloven.
Dine oplysninger vil alene blive anvendt til det formål, de er indsamlet til og vil blive slettet, når dette formål er opfyldt eller ikke længere er relevant.
Vi har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger h√¶ndeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i √łvrigt behandles i strid med lovgivningen.

Formål
Oplysningerne bruges til at identificere dig som bruger og vise dig de annoncer, som vil have mest relevans for dig, at registrere dine k√łb og betalinger, samt at kunne levere dig de services, du har efterspurgt, som fx at modtage nyhedsbreve. Derudover anvender vi oplysningerne til at optimere og forbedre vores services og indhold.

Periode for opbevaring
Vi opbevarer oplysninger i det tidsrum, som er tilladt i henhold til lovgivningen, og vi sletter dem, n√•r de ikke l√¶ngere er n√łdvendige eller relevante. Perioden afh√¶nger af, hvilken karakter oplysningen er og baggrunden for opbevaring. Det er derfor ikke muligt at give en generel tidsramme for, hvorn√•r informationer slettes.

Videregivelse af oplysninger
Data om din brug af websitet, hvilke annoncer du modtager og evt. klikker p√•, geografisk placering, k√łn og alderssegment m.v. videregives til tredjeparter i det omfang oplysningerne er kendt, og s√•fremt vi benytter os af tredjeparter. Du kan se hvilke tredjeparter, der er tale om, i afsnittet om Cookies ovenfor. Oplysningerne bliver anvendt til m√•lrettet annoncering.

Vi benytter derudover en række tredjeparter til opbevaring og behandling af data. Disse behandler udelukkende oplysninger på vegne af os og må ikke anvende dem til egne formål.

Videregivelse af personoplysninger som navn og e-mail m.m. vil kun ske, hvis du selv giver samtykke til det. Vi anvender kun databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

Indsigt og klager
Du har ret til at f√• oplyst, hvilke personoplysninger, vi behandler om dig i et almindeligt format (dataportabilitet). Du kan desuden til enhver tid g√łre indsigelse mod, at oplysningerne anvendes. Du kan ogs√• tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig. Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte har du ret til, at de bliver rettet eller slettet. Henvendelse herom kan ske til: kennel@happylapp.dk. Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, har du ogs√• mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet.
√ėnsker du ikke l√¶ngere, at vi skal behandle dine personoplysninger, eller at vi skal begr√¶nse behandlingen af dine personoplysninger, kan du ogs√• sende os en anmodning herom til ovenn√¶vnte e-mailadresse.

Udgiver
Websitet ejes og publiceres af:

Kennel Happy Lapp
Asnæs Skovvej 27
4400 Kalundborg
Telefon: +45 60962020
E-mail: kennel@happylapp.dk

Kennel Happy Lapp

Cookiepolitik

Quick Links

Finsk Lapphund

Hvalpek√łb

Hanner til Udlån

Udstationering

Kontakt os

Mobil: +45 6096 2020
Mobil: +45 4230 0864
Mail: kennel@happylapp.dk

Bes√łg os

Asnæs Skovvej 27
4400 Kalundborg

Kennel Happy Lapp

Alt om hunde og hvad vi tilbyder

Den Finske Lapphund

Få et indblik i den finske lapphunds oprindelse.

Udstationeringvært

Læs mere om hvordan du bliver udstationeringsvært.

Hvalpek√łb

G√•r du med tankerne om at k√łbe en hvalp?

Hanner til udlån

Mangler du en han til parring? Kontakt os og h√łr n√¶rmere.

Hvalpek√łb

Hvilke tanker i g√łr jer kan bero p√• mange ting , det kan v√¶re impulsivt fordi naboen har anskaffet en hund , vi h√•ber det et velovervejet valg og vil derfor sp√łrge jer om nogle ting som f.eks familie sammens√¶tning , hvorfor i skal have hund, og hvilke omgivelser den vil f√•, kun for at give den bedste r√•dgivning.

Bliv Udstationeringsvært

Mange hvalpek√łbere har sp√łrgsm√•l til hvad udstationering er. Det virker, som om mange mennesker godt kunne t√¶nke sig at have en hund p√• denne m√•de, men er bekymret over, om opdr√¶tteren n√•r som helst kan kr√¶ve hunden tilbage, fordi opdr√¶tteren stadig ejer hunden.

Translate ¬Ľ
Share This